Cont
Membri
Forum
Bloguri Anunturi Poze Video
Muzica Link-uri Utile Sponsori
  •  
 
 
 
Quote05.10.2011 13:390 people like thisLike
 

Romani in Germania

Cati romani sunt in Germania ?

www.romani-strainatate.com
Quote03.11.2011 06:380 people like thisLike
 

Muuuuulti! Uneori am senzatia ca prea multi!

Quote05.11.2011 13:280 people like thisLike
 

Salut.eu cred ca sant multi romani in Germania dar sant putini care sant dornici de "noi cunostinte din Romania!".Cu toate ca eu am "ajuns" in Germaina cu ajutorul unei cunostinte intamplatoare.

Quote15.11.2011 00:080 people like thisLike
 

salut!

as fi super interesata sa va aud povestile de succes. adica sa povestiti cum ati ajuns in germania si cum va descurcati acum. de ce germania si nu alta tara? cum vi se par nemtii? etc.

Quote15.11.2011 03:170 people like thisLike
 

Suntem un cuplu din romania si dorim sa lucram in germania, cine doreste sa ne ajute sa ne contacteze pe id-ul de mess mag.mar85

Quote05.12.2011 04:260 people like thisLike
 

In Germania locuiesc în prezent în jur de 300 000 etnici români şi circa 450 000 de saşi transilvăneni şi şvabi bănăţeni.

http://www.dprp.gov.ro/germania/

romani-strainatate.com - Fa-ti Cont nou GRATUIT sau foloseste fConnect !
Quote14.03.2012 07:530 people like thisLike
 

Sunt un tip din Romania in cautarea unui loc de munca in Germania,inginer
in domeniul electric,electrician,sisteme video,etc.Daca ma poti ajuta nu ezita,nu vreau numic pe gratis.Accept orice.Multumesc anticipat.Vali

Quote09.04.2012 17:030 people like thisLike
 

SCNet Germania.

Te-ai gandit vreodată să fii plătit de magazinul căruia îi ești fidel ?

Dar să fii plătit de o sumedenie de magazine ? Dar pentru tot rulajul făcut de tine, familie, rude, prieteni, vecini și rudele lor ?

SCNet Germania este o comunitate de cumpărători care ne plătește pentru faptul că facem toți cumpărăturile "din același loc". Primești 0,5% din 4 nivele formate după tine.

Exemplu de câștig la cheltuilei lunare 500 euro, si 8 persoane după tine care fac la fel.

personal.......... 1% x 500 euro    =    5

niv. I ......8  pers x 500 x 0,5%  =  20 

niv.II .....64 pers x 500 x 0,5%  = 160

niv.III...512 pers x 500 x 0,5%=  1280

niv.IV. 4096 pers x 500 x 0,5%= 10240

Total = 11705 €


Acest model a fost deja verificat in 10 țări și în România cu rezultate spectaculoase. Germania este in faza de pre-lansare. Înscrierile sunt gratuite atât pentru cumpărători cât și pentru comercianți.

http://www.scnetde.com/timpsibani id 049066

Contactează-mă să colaborăm pentru o afacere remarcabilă.

Cu stima, Radu Laurentiu. Skype id: timpsibani

Quote09.04.2012 18:160 people like thisLike
 

Austria. Cetăţenii români care doresc să lucreze în Austria au în continuare nevoie de un permis de muncă, care trebuie solicitat de către angajator. Începând cu 1 ianuarie 2008 Austria şi-a deschis piaţa muncii pentru români şi bulgari, pentru 50 de grupe de meserii. Potrivit noilor reglementări, se pot elibera aprobări de muncă în domeniul construcţiilor, construcţiilor de maşini, pentru bucătari şi ospătari.

 

Belgia. Pentru ca un cetăţean român să obţină permisul de muncă în Belgia, este necesar ca un angajator local să înainteze autorităţilor o cerere pentru a obţine autorizaţia de muncă pentru muncitorul român. Românii vor beneficia de o procedură accelerată şi simplificată de obţinere a permisului de muncă (5 zile) în cazul în care vor să ocupe un loc de muncă într-una dintre funcţiile declarate „critice”, respectiv pentru care piaţa belgiană a muncii este în imposibilitatea de a satisface oferta de locuri de muncă. Meseriile considerate "critice", pentru care se caută forţă de muncă străină, sunt oferite in patru mari regiuni: Valonia (respectiv 90 de meserii), Flandra (113), Comunitatea germanofonă (53) şi Bruxelles (52).

 

Elveţia. Pentru România şi Bulgaria, sunt instituite măsuri tranzitorii până în anul 2016, cu posibilitatea prelungirii pâna în 2019. În prima etapă tranzitorie (2009 – 2016) sunt adoptate restricţii ale dreptului de angajare în Elveţia. Un angajator elveţian poate angaja un lucrător din România sau Bulgaria numai dacă pentru locul de muncă respectiv nu a găsit pentru angajare un cetăţean elveţian sau un cetăţean din celelalte state membre ale UE. Numărul anual de permise de muncă este variabil. Cea de-a doua etapă tranzitorie (2016-2019) reprezintă perioada în care se poate aplica o clauză de protecţie specială, în condiţiile unei imigraţii prea puternice.

 

Franţa. Franţa a liberalizat accesul cetăţenilor statelor UE pe piaţa muncii, inclusiv în cazul României, pentru încă 150 de profesii şi meserii, în domenii precum construcţii, comerţ, agricultură, electricitate si electronică, transporturi, logistică si turism, industria uşoară, industria de prelucrare a lemnului, grafică, gestiunea si administrarea întreprinderilor, informatică, cercetare, sistemul bancar şi al asigurărilor, comerţ, servicii casnice, publice, management, sănătate. Totodată, între România si Franţa există un acord bilateral cu privire la schimbul de stagiari - persoanele care pot aplica pentru un loc de muncă în baza acestui Acord trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 şi 35 ani şi să deţină un contract de muncă semnat cu un angajator din Franţa (150 stagiari/an).

 

Germania. Începând cu data de 1 ianuarie 2012, NU mai este necesară obţinerea unui permis de muncă pentru: 1) Absolvenţii de studii superioare, pentru activităţi corespunzătoare calificării acestora; 2) Lucrătorii acceptaţi în sistemul de formare profesională din Germania, precum şi membrii familiilor acestora (îndeplinind aceleaşi condiţii) cu drept de şedere nelimitat şi 3) Lucrătorii sezonieri. Totodată România ia parte anual la programul pentru studenţi (finalizat prin obţinerea de contracte de muncă sezonieră pe perioada vacanţei de vară). Numărul de lucrători care pot fi admişi depinde de cota de lucrători disponibilă numai pentru lucrătorii oaspeţi (500 lucrători/an) şi la contracte lucrări – număr mediu anual.

 

Irlanda. Guvernul irlandez va menţine restricţiile pentru incă cel puţin 3 ani din cauza creşterii numărului de şomeri. Cetăţenii români aflaţi în căutarea unui loc de muncă au nevoie de permis de muncă pentru a lucra in aceasta ţară. Permisul de muncă se acordă angajatului, nu angajatorului. Pentru a lucra in Irlanda este nevoie pe lângă permisul de muncă de obţinerea unui număr PPS (echivalentul unei inregistrări in reţeaua de asistenţă socială naţională) care se eliberează de Biroul local de Asistentă Socială.

 

Luxemburg. Guvernul luxemburghez a decis să menţină în vigoare restricţiile pe piaţa muncii, valabile si pentru cetatenii români. Sectoarele în care se acordă permise de muncă în conformitate cu o procedură minimală şi simplificată sunt: agricultură, hotelier, viticultură. Pentru celelalte sectoare, în funcţie de situaţia de pe piaţa forţei de muncă, procedura acordării permisului de muncă poate fi simplificată şi perioadele de graţie reduse.

 

Malta. Românii care vor să lucreze în Malta trebuie să solicite un permis de muncă. Fiecare solicitare pentru un permis de muncă va fi evaluată, de la caz la caz. Permisele de muncă vor fi acordate pentru posturile care necesită lucrători calificaţi sau cu experienţă şi pentru ocupaţiile pentru care nu există suficienţi lucrători pe piaţa loaclă a forţei de muncă.

 

Norvegia. Pentru a obţine permis de muncă este necesară existenţa unui contract de muncă sau a unei oferte de muncă. Permisul de muncă in Norvegia se obţine in urma unei aplicaţii pentru care sunt necesare următoarele documente: paşaport, contract de muncă/ofertă de muncă, formular de aplicaţie, 2 fotografii, copie legalizată după diploma de absolvire.

 

Marea Britanie. Pentru anumite categorii de locuri de muncă, muncitorii români vor putea solicita un permis la Ministerul de Interne, fără ca angajatorul să solicite un permis de muncă. Aceste categorii sunt următoarele: personalul operaţional de la sol din aeroporturi al unei linii aeriene de cursă lungă; plasamente „Au pair”; lucrători din gospodării particulare; pastori, misionari sau membri ai unui ordin religios; angajaţi guvernamentali delegaţi; doctori pentru studii post-universitare, dentişti şi generalişti rezidenţi; funcţionari particulari dintr-o gospodărie diplomatică; reprezentanţi delegaţi ai unui ziar, agenţie de presă sau organizaţie de difuziune; reprezentanţi unici; profesori sau asistenţi lingvistici, asistente medicale calificate delegate care vin pentru o perioadă de practică supravegheată.

 

Olanda. Persoanele interesate să muncească in Olanda au nevoie de permis de muncă, care va fi obţinut de angajatorul olandez. Acesta va trebui sa facă dovada că pentru locul de muncă respectiv nu a existat nici un aplicant cetăţean olandez sau din state membre UE/EEA, cu excepţia ţarilor care au impuse măsuri tranzitorii. Excepţie de la regula permisului de muncă fac angajaţii cu pregătire deosebită care câştigă cel puţin 45.495 euro/an (sau 33.363 euro/an dacă sunt sub 30 ani), cercetătorii şi lectorii universitari cu vârsta sub 30 ani şi medicii care işi definitivează studiile de specialitate in Olanda pentru a deveni medici specialişti.

 

Spania. Guvernul spaniol a decis reintroducerea perioadei de tranziţie pentru accesul cetăţenilor români pe piaţa muncii din Spania. Aceste restricţii se aplică cetăţenilor români care au venit sau vor veni în Spania după data de 22.07.2011 şi celor care, aflându-se în Spania anterior acestei date nu sunt înregistraţi la Securitatea socială ca plătitori de contribuţii sau la Serviciile Publice de Ocupare (SPEE). Restricţiile se aplică şi membrilor lor de familie. Autorizaţia de muncă se acordă numai la solicitarea unui angajator spaniol şi fără a se ţine seama de situaţia pieţei muncii.

http://www.aici-nu-esti-singur.com/

http://europa.eu/

Quote10.04.2012 00:470 people like thisLike
 

buna ziua , am urmat pasii de a ma inscrie pe acest forum .As dori ca cineva daca are bunavointa de ami raspunde pentru a putea lucra in germania ,austria.Sotia ar dori pt ingrijire batrani sau agricultura ,fabrica etc,ingrijire spatii verzi. EU DACA SE POATE PT PANOURI SOLARE AM MAI LUCRAT IN BERMANIA SI ACCEPT SI ALTE MUNCI CUM AR FI INGRIJITOR ANIMALE,LACATUS MONTATOR.MECANIC AUTO REPARATII CAMIOANE ,SOFER CAT B .ETC.

varugam frumos daca ne poate ajuta cineva cu un sfat am fi recunoscatori adresa mea de mailo este; sanovis.enciu1@gmail.com sat tf .072751002,0732981820. va multumesc si astept un raspuns daca binevoiti

Quote27.07.2012 14:110 people like thisLike
 


SUNTETI ROMAN IN GERMANIA ?
AVEM CELE MAI IEFTINE ASIGURARI PENTRU DUMNEAVOASTRA IAR DACA SUNTETI PARINTE SI AVETI MINIM 6 LUNI LUCRATE PRIMITI ALOCATII LA COPII , UN BAN IN PLUS .SUNAT-I LA NUMARUL DE TELEFON DE PE SITE PENTRU MAI MULTE INFORMATII.

http://asigurari-trier.blogspot.ro/2012/06/asigurare.html?spref=fb

Quote31.07.2012 23:310 people like thisLike
 

HELLO

YOU ARE ABROAD OR YOU HAVE FRIENDS, CO-WORKERS OR BUSINESS PARTNERS IN ANOTHER COUNTRY? DO YOU WANT TO TALK TO HER, WITHOUT PAYING A LOT  OF MONEY?  CONTACT ME AND I WILL TELL YOU HOW IS POSSIBLE

ionela.bujor@contacttelecom.eu

Kind regards

Quote16.10.2012 04:340 people like thisLike
 

Buna ziua tuturor! Caut chirie in Vechta.Daca ma poate ajuta cineva.Multumesc!

Quote16.10.2012 04:380 people like thisLike
 

Adresa de contact ticusan.ioana@yahoo.com

Quote11.02.2015 05:180 people like thisLike
 

Am o cunostinta care a plecat cu firma Silverhand din Timisoara . Cica n-a platit nimic, cautati pe net

Quote24.02.2015 09:340 people like thisLike
 

http://Earningloot.biz/?reflink=AlinaK

Quote28.05.2015 02:220 people like thisLike
 

Buna ziua,

Oferim posibilitatea incheierii unui contract legal pentru munca in Germanai in ingrijirea persoanelor varstnice la domiciliul acestora.
Este necesar sa detineti cunostiinte bune de limba germana la nivel conversational, de asemenea, experienta anterioara in ingrijire persoana la domiciliu;

Va rugam sa ne contactati la numerele de telefon 0369.435.890 sau 0771.466.107.

Multumim.

Copyright © 2015 Romanii din strainatate